Over Ons - Ambacht in Belgische Bieren en Craft 

Stap binnen bij De Zwarte Bron, dé bestemming voor liefhebbers van ambachtelijk gebrouwen bieren. Sinds 2020 dompelen we ons onder in de rijke Belgische brouwtradities, terwijl we ook grenzen verleggen met onze innovatieve barrel aged bieren en verfrissende Engels-Amerikaanse stijlen. Met verse ingrediënten en ongeëvenaard vakmanschap, streven we ernaar elke slok te laten resoneren met kwaliteit en authenticiteit.

Ontdek ons assortiment en proef het verschil van bieren die gebrouwen zijn met passie en expertise. Van klassieke Belgische smaken tot gedurfde experimenten, elk brouwsel vertelt een verhaal van toewijding en creativiteit. Bij De Zwarte Bron gaat het niet alleen om bier, maar om een ervaring die de zintuigen prikkelt en de geest verruimt.

 

Kom langs en laat je verrassen door onze selectie. Met een focus op versheid en vakmanschap, bieden we meer dan alleen een drankje; we bieden een reis door smaken en tradities. Verken onze brouwerij en ontdek waarom onze passie voor brouwen ons onderscheidt. Welkom bij De Zwarte Bron - waar bier niet zomaar een drankje is, maar een ode aan de kunst van het brouwen. Proost op avontuur, proost op kwaliteit!

Onze brouwerij waarden 

1.

Ambachtelijke bieren brouwen en mee culturele waarden van bier en brouwen uitdragen, met oog voor moderne technieken

2.

Onze bieren lokaal sterk vertegenwoordigen om de ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden, grondstoffen lokaal aankopen

 

3.

Vernieuwing brengen om het traditioneel Belgisch bierpatrimonium uit te breiden door te werken met barrel aging van porters, imperial stouts, barley wines,...

Het gebruik van innovatieve technieken en smaakvolle ingrediënten zoals vanille, koffie, chocolade